Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

Zoek niet langer, want wij zorgen voor een verzekering voor jouw ondernemingen in Maldegem! Van aansprakelijkheid en lichamelijke schade tot de verschillende opties voor pensioensparen, wij van Kantoor Kiekens zetten onze kennis maar al te graag om naar de praktijk. Ontdek onze verzekeringen voor ondernemingen in Maldegem hieronder.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Wij adviseren je over jouw verzekering voor ondernemingen in Maldegem

Heb jij diverse ondernemingen in de omgeving van Maldegem waarvoor je een nieuwe verzekering dient af te sluiten? Bij Kantoor Kiekens met verzekeringskantoren in Maldegem en Aalter kun je terecht voor een gamma aan verzekeringen die je voor jouw onderneming nodig heeft. Onder deze ondernemersverzekeringen valt onder andere de burgerlijke- en beroepsaansprakelijkheid, cyberverzekering en rechtsbijstand. Voor jouw medewerkers is er een groepsverzekering die hen op financieel gebied beschermen tegen medische kosten en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast sluit je bij ons een VAPZ af als je zelfstandige bent.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Wil je graag meer weten over een gebundelde verzekering voor ondernemingen in Maldegem en omstreken? Wij helpen je graag door je van alles over onze verschillende verzekeringen uit te leggen. Of wil je ons team komen versterken als verzekeringsadviseur? Leg een afspraak vast via het online contactformulier of stuur een e-mail naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be als je vragen voor ons heeft.