Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

We vallen meteen met de deur in huis: Kantoor Kiekens heeft een vacature ‘verzekeringsadviseur in Aalter’ openstaan. Maar… wat zoeken we nu precies? Eerst en vooral staan professionele service en klanttevredenheid centraal tijdens elk project. Onze vacature als verzekeringsadviseur in Aalter en Knesselare past bij iemand die graag dingen wil bijleren. Wij willen namelijk dolgraag onze ervaring met je delen. Lees hieronder verder en wie weet herken je jezelf!

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Ontdek onze vacature voor verzekeringsadviseur in de buurt van Aalter

Zullen we het kort even hebben over de taken van de vacature als verzekeringsadviseur in Aalter en omgeving Knesselare? Samen met je ambitieuze collega’s sta je te springen om particulieren en bedrijven goed te ontvangen. Je bent niet bang van offertes, polissen en verzekeringen op maat van de klant. De woorden ‘commercieel’ en ‘communicatief’ staan standaard op je cv. Natuurlijk weet je alles over babbeltjes aan koffiemachines,pensioensparen, bijstandsverzekeringen, brandverzekeringen, autoverzekeringen en dergelijke zaken. Geen enkele dag is hetzelfde wanneer je als verzekeringsadviseur in Aalter en Knesselare aan de slag gaat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Stel jezelf kandidaat

Kan jij ons overtuigen van je talenten als verzekeringsadviseur in Knesselare? Overtuig ons van je kunnen en reageer op onze vacature voor verzekeringsadviseur in Aalter. Neem gerust ook een kijkje bij onze openstaande vacature voor verzekeringsagent. Het team van Kantoor Kiekens luistert graag naar jouw verhaal en professionele competenties. Laten we samen onze krachten bundelen en klanten een oplossing aanbieden op verzekeringsniveau. Neem contact met ons via het online contactformulier of stuur je cv en motivatiebrief rechtstreeks naar helena.kiekens@verz.kbc.be.