Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

De voordelen van een groepsverzekering, afgesloten door onze medewerkers in Aalter of Maldegem, spreken voor zich. Dit type verzekering zorgt ervoor dat werknemers financiële bescherming genieten tijdens arbeidsongeschiktheid, overlijden, pensioen en bij medische kosten. Wij zouden Kantoor Kiekens niet zijn als we geen groepsverzekering op maat van elk bedrijf in Maldegem of Aalter zouden aanbieden!

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

De voordelen van een groepsverzekering voor bedrijven in Aalter

Niet enkel je medewerkers genieten van de verschillende voordelen. Een groepsverzekering, die je kunt afsluiten bij ons kantoor in Maldegem of Aalter, is een echte win-win situatie. Eerst en vooral is een groepsverzekering gemiddeld 10% goedkoper dan een ander type verzekering voor ondernemingen. Als werkgever betaal je tot de helft minder loonkosten én je houdt ongeveer 20% over na belasting. Je medewerkers zullen je dankbaar zijn voor hun groepsverzekering in Maldegem of Aalter. Tijdens de werkperiode is het mogelijk om een aanvullend pensioenkapitaal door middel van VAPZ op te bouwen en voorzie je enkele nuttige risicowaarborgen. Last but not least: dit is voordeliger dan pakweg een bruto loonsverhoging. Niet niks dus! Ook de goede relatie tussen werkgever en werknemer is natuurlijk een extra reden om een groepsverzekering af te sluiten bij ons kantoor in Maldegem of Aalter.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Contacteer ons voor correct advies op maat van je onderneming

Zullen we samen de meest geschikte groepsverzekering bespreken in ons kantoor in Aalter of Maldegem? Wil je graag deel uitmaken het team van ons verzekeringskantoor nabij Knesselare? Of ben je benieuwd naar onze andere verzekeringen voor ondernemers of bedrijven? De medewerkers
van Kantoor Kiekens staan voor je klaar. Maak meteen een afspraak via het online contactformulier of stuur snel een e-mail naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be.