Welke digitale toepassing past het best bij jouw onderneming?

Antwoord op vier eenvoudige vragen en kom direct te weten welke applicatie voor jou van pas kan komen.

Doe de test hier.

Wat is KBC Touch?

Snel en makkelijk online bankieren met de mogelijkheid om je zakelijke- en privérekeningen in dezelfde toepassing te beheren: dat is KBC Touch. Bovendien werkt deze app zowel op je computer als tablet. Zo kun je onder meer je inkomsten en uitgaven snel nakijken, waar en wanneer je maar wil.

Met KBC Touch kan je:

  • Overschrijvingen uitvoeren
  • Overschrijven van je zakelijke rekening of van je particuliere rekening (KBC-Plusrekening) met automatisch de snelst mogelijke verwerking. Het geld staat dag zelf of erna op de begunstigde rekening
  • Je inkomsten en uitgaven altijd onder controle
  • Kredieten aanvragen, afsluiten en opnemen
  • Je zakelijke verzekeringen raadplegen

Een overzicht van de stappenplannen voor KBC Touch kan je hier vinden.

Eén toepassing voor zakelijk en privé

Wanneer je zowel privé- als ondernemersklant bent bij KBC, kun je beide omgevingen zeer overzichtelijk en gescheiden van elkaar in KBC Touch beheren. Visueel duiden de kleuren (donkerblauw en lichtblauw) het onderscheid aan. Zo bewaar je het overzicht en krijg je toch in één oogopslag je inkomsten en uitgaven te zien. Ook je begunstigden zijn gescheiden. Die kun je namelijk zelf invoeren. Daarbij duid je aan of het om een privé- of zakelijke begunstigde gaat.

Ben je enkel ondernemersklant bij KBC? Ook dan is KBC Touch de ideale 'snelle' online bankingtool. Voor je zakelijke uitgaven kun je in KBC Touch o.a. de volgende professionele overzichten oproepen:

  • Zakelijke uitgaven gegroepeerd per bestemming
  • Lijsten van alle individuele zakelijke verrichtingen
  • Grafieken met je zakelijke uitgaven opgedeeld in categorieën

Je inkomsten en uitgaven altijd en overal onder controle

Een grote troef van KBC Touch is de handige visuele budgetbeheertool. Hiermee weet je op elk moment welke zakelijke inkomsten en uitgaven je hebt gehad. Bovendien zijn deze inkomsten en uitgaven netjes gesorteerd in categorieën. Die categorieën kun je zelf aanmaken. Extra handig: je kunt dit overzicht (per categorie) sorteren per leverancier, of klant en zelfs exporteren naar Excel.

Aan de hand van de budgetbeheertool kan je grafisch meteen zien waar je als ondernemer (of als private klant) het meeste geld aan uitgeeft en van waar je de meeste inkomsten haalt.

Via een aparte tab in de app weet je meteen over hoeveel saldo je onmiddellijk kunt beschikken. Dit bedrag houdt rekening met het saldo op je zichtrekening, de bedragen die gereserveerd zijn en de kredieten waarmee je onder nul kunt gaan.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons team.