Groot aanbod verzekeringen

Bereken eenvoudig online de kostprijs

24/7 bereikbaar

Met een brandverzekering van Kantoor Kiekens in Aalter en Maldegem bescherm je jouw huis en inboedel optimaal tegen risico’s. Zo woon jij zorgeloos met je gezin in je huis of appartement. Wij zorgen steeds voor een passende brandverzekering voor je huur- of koopwoning of appartement in Aalter, Maldegem en omgeving.

Contacteer ons voor een afspraak

Maak een afspraak

Een geschikte brandverzekering voor jouw huis in Aalter en omgeving

Zowel eigenaren als huurders kunnen bij onze verzekeringskantoren in Maldegem en Aalter rekenen op een geschikte brandverzekering die hen indekt tegen risico’s. Een dergelijke verzekering beschermt je tegen de financiële risico’s van schade aan je huis. Denk hierbij aan schade ten gevolge van brand, maar ook door wateroverlast, natuurrampen en meer. Bovendien dekt de brandverzekering van Kantoor Kiekens te Aalter niet enkel je woning, maar ook je inboedel. De brandverzekering kan je bovendien nog uitbreiden om ook je tuin, tuinhuis of je garage te dekken. Onze verzekeringsagenten vertellen je graag over alle mogelijke waarborgen, zodat jij zelf bepaalt welke je zeker wilt toevoegen aan je woningpolis.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Brandverzekering voor appartementen

Kantoor Kiekens te Aalter en Maldegem biedt niet enkel een geschikte brandverzekering voor huizen, maar ook voor appartementen. Zo bieden we ook verzekeringen voor verenigingen, waaronder VME’s. Als eigenaar van een appartement is je woning meestal voldoende verzekerd via een dergelijke syndicuspolis en hoef je zelf geen aparte brandverzekering meer af te sluiten. Onze experts zoeken graag voor je uit of dit ook in jouw situatie het geval is.

Bescherm jezelf en je familie met onze verzekeringen

We ontvangen je graag in een van onze kantoren in Aalter of Maldegem voor meer informatie over een brandverzekering voor jouw woning. Wil je digitaal advies ontvangen of meteen je verzekering afsluiten? Ook dat kan bij Kantoor Kiekens. Om jouw familie optimaal te beschermen bieden we bovendien nog andere verzekeringen, waaronder de autoverzekering en de familiale verzekering. Ook voor pensioensparen en verzekeringen voor zelfstandigen ben je bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak met onze verzekeringsagenten door een e-mail te sturen naar kantoor.kiekens@verz.kbc.be of vul het contactformulier in. Dan nemen we spoedig contact met je op.